Wenkbrauwen

WENKBRAUWEN WEETJE
Wat is het belangrijkste gezichtskenmerk wat je onderscheidt van de rest? Verrassend: het zijn niet je ogen, maar je wenkbrauwen.
Ogen zijn de spiegels van de ziel, maar de omlijsting van die ogen is bepalender voor je uitstraling dan de ogen zelf. Onderzoek uit Canada laat zien dat wenkbrauwen het belangrijkste kenmerk zijn van een gezicht.

Emotionele expressie...
Van de deelnemers kon 56% de beroemdheden zonder ogen identificeren, terwijl de beroemdheden zonder wenkbrauwen maar door 46% werd herkend. Als je een blijvende indruk wilt maken, kun je dus beter aandacht besteden aan je wenkbrauwen dan aan je ogen. Wenkbrauwen beschermen je niet alleen tegen stof, vuil en zweet dat anders misschien in je ogen terechtkomt, maar spelen ook een belangrijke rol in emotionele expressie en herkenbaarheid.
Gezichtsvorm
De rol van wenkbrauwen wordt in de beautywereld steeds belangrijker. Vrouwen die van nature geen volle wenkbrauwen hebben kunnen dat compenseren met wenkbrauwpotloden, serums die de haargroei stimuleren en zelfs wenkbrauwtransplantaties. En dan kun je de boel ook nog modelleren in een vorm die bij je gezicht past

henna wenkbrauwen