Henna wenkbrauwen

 Henna wenkbrauwen zijn anders dan het gewoon geverfde wenkbrauwen, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.


Verven met Henna:

€ 15,00

Verven met henna en modelleren

€ 20,00

Wenkbrauw poeder

€ 7,95

Wenkbrauw potlood

€ 5.95

Brow Fix  € 15,-

Epileren, harsen, knippen, verven,  tekenen, poederen.
Alles wat nodig is wordt ingezet om de perfecte wenkbrauwen te creëren.
Iets wat bij jou past, een natuurlijke kleur en een strakke vorm.
Maak gebruik van een krachtige oogopslag en leer hoe je jouw wenkbrauwen het mooist laat uitkomen.

Hoe ga je om met henna wenkbrauwen?

24-48 uur na de behandeling niet in contact komen met water. Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten. Dit hangt af van je huid en hoeveel haartjes je hebt.(hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten)

Vermijdt alle handelingen rondom de wenkbrauwen.. Denk hierbij aan: niet oliën, geen water gebruiken, geen crèmes gebruiken en niet reinigen rondom de wenkbrauwen.

Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. Over het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren.

In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.


WENKBRAUWEN WEETJE
Wat is het belangrijkste gezichtskenmerk wat je onderscheidt van de rest? Verrassend: het zijn niet je ogen, maar je wenkbrauwen.
Ogen zijn de spiegels van de ziel, maar de omlijsting van die ogen is bepalender voor je uitstraling dan de ogen zelf. Onderzoek uit Canada laat zien dat wenkbrauwen het belangrijkste kenmerk zijn van een gezicht.

Emotionele expressie...
Van de deelnemers kon 56% de beroemdheden zonder ogen identificeren, terwijl de beroemdheden zonder wenkbrauwen maar door 46% werd herkend. Als je een blijvende indruk wilt maken, kun je dus beter aandacht besteden aan je wenkbrauwen dan aan je ogen. Wenkbrauwen beschermen je niet alleen tegen stof, vuil en zweet dat anders misschien in je ogen terechtkomt, maar spelen ook een belangrijke rol in emotionele expressie en herkenbaarheid.
Gezichtsvorm
De rol van wenkbrauwen wordt in de beautywereld steeds belangrijker. Vrouwen die van nature geen volle wenkbrauwen hebben kunnen dat compenseren met wenkbrauwpotloden, serums die de haargroei stimuleren en zelfs wenkbrauwtransplantaties. En dan kun je de boel ook nog modelleren in een vorm die bij je gezicht past

henna wenkbrauwen